"Победобесіє" по 10 рублів: в мережі показали, як жителів ОРДЛО готують до 9 травня
Категорія
Події
Дата публікації

"Победобесіє" по 10 рублів: в мережі показали, як жителів ОРДЛО готують до 9 травня

"Победобесіє" по 10 рублів: в мережі показали, як жителів ОРДЛО готують до 9 травня
Джерело:  online.ua

Окупанти активно готують жителів ОРДЛО до Дня перемоги. Вони влаштували в магазинах і на стихійних ринках розпродаж різної російської і "республіканської" символіки - зокрема георгіївські стрічки продають всього за 10 рублів за метр.

Фото розпродажів до 9 травня опублікували в мережі очевидці в "ЛДНР", передає ONLINE.UА.

"Победобесіє для трудящих за доступними цінами",- коментують автори свої фото.

На знімках показано, що окупанти продають з лотків пілотки і наліпки до 9 травня. Також вони пропонують місцевим жителям придбати "святкову" символіку за оптовими цінами, правда, в комплекті з прапорцями так званої "ДНР".

До 9 травня активно готуються не тільки на ринках. У магазинах окупанти прикрашають георгіївськими стрічками майонез, ковбасу і навіть тапки. Користувачі мережі в шоці від того, що відбувається в ОРДЛО.

"Вони ж не розуміють, ким виглядають в іншому світі, еге ж? Ні, я розумію вони на травневі носять колорадку - типу свій - чужий, але продукти ... " , Це не патріотизм, а ідіотизм ",- сміються над черговим "маркетинговим ходом" окупантів користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше в окупованому Донецьку бойовики провели репетицію параду до 9 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?