Ми змушені підняти ціни: Кличко виправдався за подорожчання проїзду в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми змушені підняти ціни: Кличко виправдався за подорожчання проїзду в Києві

Ми змушені підняти ціни: Кличко виправдався за подорожчання проїзду в Києві
Джерело:  online.ua

У міськраді Києва завершують розрахунки нових тарифів на проїзд у громадському транспорті. Подорожчання проїзду в українській столиці планують ввести з середини літа - очікується, що вже з 15 липня проїзд в тролейбусах, маршрутках і трамваях подорожчає до 8 гривень.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, який пояснив причини подорожчання проїзду в українській столиці, передає ONLINE.UА з посиланням на сайт київського міського голови.

У своїй заяві Кличко підкреслив, що підвищення цін на проїзд в Києві дуже болюче питання як для місцевих жителів, так і для влади міста. Але він зазначив, що нові тарифи на проїзд в громадському транспорті - вимушений захід, спрямований не на отримання прибутку, а на розвиток транспортної інфраструктури.

За словами Кличка, головним завданням місцевої влади в цій сфері на сьогоднішній день є виведення комунальних підприємств громадського транспорту на беззбитковий рівень роботи. За його словами, з бюджету міста щорічно виділяється близько 2 млрд гривень транспортним підприємствам, але ці кошти не покривають всі їхні потреби.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в Києві планують підвищити ціни на проїзд в громадському транспорті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?