Українські військові показали фото бойовика, взятого в полон на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Українські військові показали фото бойовика, взятого в полон на Донбасі

Українські військові показали фото бойовика, взятого в полон на Донбасі
Джерело:  online.ua

На Донбасі 5 травня українські військові взяли в полон одного бойовика. На даний момент він переданий співробітникам СБУ.

Фото полоненого бойовика було опубліковано прес-службою штабу ООС в соцмережі, передає ONLINE.UА.

Відзначається, що в полон до українських військових потрапив бойовик 3-го батальйону 7-ї мотострілецької бригади російсько-терористичних військ. Бійці ЗСУ, які провели успішний рейд на Донбасі, будуть представлені до нагороди.

Українці подякували українським бійцям за відмінний рейд. Вони побажали силам ООС успіху в боротьбі з російською агресією, зазначивши, що вірять в те, що Україна обов'язково переможе в цьому конфлікті.

Слід нагадати, що раніше українська розвідка називала кількість російських офіцерів, які служать в формуваннях "ЛДНР". Відомо, що бойовиками керують не менше 750 офіцерів ЗС РФ.

Як повідомляв ONLINE.UА, що українські військові взяли в полон бойовика "ЛНР", які намагався незаконно проникнути на територію України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?