"А в Росії слабо?": Ані Лорак несподівано заспівала легендарний український хіт
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"А в Росії слабо?": Ані Лорак несподівано заспівала легендарний український хіт

"А в Росії слабо?": Ані Лорак несподівано заспівала легендарний український хіт
Джерело:  online.ua

Скандальна українська артистка Ані Лорак під час концерту в Австралії несподівано заспівала українською мовою. Співачка виконала легендарний хіт "Червона рута".

Відео виконання української пісні на концерті Лорак опублікувала на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UА.

Шанувальники співачки по-різному відреагували на пісню "Червона рута" у виконанні Ані Лорак. Одні в черговий раз захопилися голосом співачки, попросивши її частіше співати рідною мовою, порівнявши Кароліну з Софією Ротару.

"Приголомшливо! Мурашки по всьому тілу!", "Краща українська співачка! Рідна наша, сонечко наше! Чекаємо, любимо - наша красуня! Сльози на очах, Кароліна повертайтеся до Києва, чекаємо вдома! Вірю в те, що Ви нас чуєте і відчуваєте нашу підтримку!",- підтримали Ані Лорак фанати.

Інші українці обурилися тим, що Лорак, яка поїхала в Росію, виконує українські пісні. Користувачі заявили, що вона не гідна виконувати хіти України.

"А чого-то в Росії не співає вона Червону руту! І в принципі, ніякого морального права не має співати цю пісню людина, яка не поважає і не думає про Батьківщину!", "Пісня звичайно ж крута. Але ...", "А в Росії слабо цю пісню заспівати чи будь-яку іншу українську?", "Моя улюблена співачка до початку війни. завжди була першою на захисті свого народу, але тепер боляче і гірко дивитися, як ви, Кароліна, співаєте для російської армії, яка вбиває ваших земляків. ви - відмінна співачка, але яка ви людина? ", - пишуть обурені українці.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що шанувальники висміяли новий кліп Філіпа Кіркорова на пісню "Цвет настроения синий".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?