Відомий спортивний бренд побудує в Україні свій найбільший завод
Категорія
Україна
Дата публікації

Відомий спортивний бренд побудує в Україні свій найбільший завод

Відомий спортивний бренд побудує в Україні свій найбільший завод
Джерело:  online.ua

Австрійська компанія Head International Holding GmbH вирішила побудувати в Україні завод з виробництва спортивного обладнання. Він стане найбільшим з тих, якими володіє компанія.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Офіс із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest, передає ONLINE.UA.

Наразі відомо, що інвестиційний проект компанії Head в Україні становить €80 млн, він розрахований на три етапи. Протягом наступних двох років буде побудований найбільший завод компанії по виробництву спорядження для зимових видів спорту. Кількість нових робочих місць на початковому етапі дорівнюватиме 300, а до 2022 року збільшиться до 1 тис. осіб.

Виконавчий директор компанії Йоганн Еліаш поділився своїми враженнями про зміни в країні та прокоментував рішення компанії інвестувати саме в Україну.

"Ми провели ретельний аналіз не тільки України, але й інших країн. Я вважаю, що Україна пропонує кращі можливості для конкурентоспроможного виробництва продукції в цій частині світу, навіть краще, ніж у Китаї", - заявив Еліаш.

Також він розповів, що дуже вражений нинішнім розвитком України. "Мені подобається те, що ви інвестуєте в сектор оборони 5-7% ВВП. Це гарантує політичну стабільність. Вражаюче, як ви вирішуєте ситуацію з Росією. Домовленості, які ви досягли з ЄС - це дуже добре".

Виконавчий директор підкреслив, що британський уряд підтримує ідею розвитку відносин і торгівлі з Україною.  "Чим більше ми зробимо для того, щоб підтримати британський бізнес в Україні, тим краще. У першу чергу це стосується укладання угоди про зону вільної торгівлі", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, китайська компанія побудує в Україні текстильний завод.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?