В Азербайджані затримали підозрюваного в побитті нардепа Найєма
Категорія
Події
Дата публікації

В Азербайджані затримали підозрюваного в побитті нардепа Найєма

В Азербайджані затримали підозрюваного в побитті нардепа Найєма
Джерело:  online.ua

Азербайджанські правоохоронці затримали Магомеда-Аміна Саітова, якого підозрюють у побитті народного депутата України Мустафи Найєма.

Як повідомляється на сайті МВС, про це розповів міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає ONLINE.UA.

За словами Авакова, 29-ти річного Саітова, який наніс тілесні ушкодження Найєму, правоохоронці оголосили в розшук ще 2 травня.

"5 травня правоохоронці Азербайджану на вимогу українського слідства затримали підозрюваного. Розпочато екстрадиційні процедури", - заявили в МВС.

Аваков нагадав, що подія сталася 30 квітня у столиці. Трьом учасникам оголошено про підозру у вчиненні групового хуліганства. Суд вже обрав їм запобіжний захід.

"Четвертий учасник – через 20 хвилин після події замовив квиток на літак і через 2,5-3 години вилетів у Баку. На момент перетину кордону його особа ще не була встановлена, проте йому заочно повідомили про підозру за кількома статтями та оголосили у розшук. Сьогодні його було затримано нашими азербайджанськими колегами", - розповів міністр.

Нагадаємо, 30 квітня у центрі Києва, на дорозі біля Бессарабського ринку, депутат Найєм вступив у суперечку з одним з водіїв – в результаті він потрапив до лікарні зі зламаною щелепою та струсом мозку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що нападника на депутата Мустафу Найєма оголосили в розшук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?