Шахтар - Зоря: результати матчу і відео голів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар - Зоря: результати матчу і відео голів

Шахтар - Зоря: результати матчу і відео голів
Джерело:  online.ua

У Харкові відбувся футбольний матч 30 туру української Прем'єр-ліги між командами "Шахтар" і "Зоря". Гра завершилася перемогою гірників з рахунком 2:1.

Відео голів та огляд матчу Шахтар - Зоря було опубліковано каналом Футбол 1/ Футбол 2 на YouTube, повідомляє ONLINE.UА.

Перший гол в матчі Шахтар-Зоря був забитий в середині першого тайму. Його автором став Феррейра, який відкрив рахунок гри на 19-й хвилині. У другій половині матчу гравці "Зорі" спробували відігратися - на 63-й хвилині Луньов забив м'яч у сітку суперника, зрівнявши рахунок гри 1:1.

Але гірникам все ж вдалося здобути перемогу над "Зорею". Перемогу "Шахтарю" приніс Тайсон, який в кінці матчу забив другий гол у ворота "Зорі". Завдяки цій перемозі команда "Шахтар" наблизилася до чемпіонського титулу. Після гри з "Зорею" рахунок гірників в загальній турнірній таблиці склав 72 очка, що на 5 очок більше, ніж у "Динамо".

Раніше ONLINE.UА повідомляв, які команди зіграють у фіналі Ліги чемпіонів, який 26 травня проходитиме в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?