Рабінович: з кожним роком збільшується різниця між кількістю померлих і народжених українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Рабінович: з кожним роком збільшується різниця між кількістю померлих і народжених українців

Рабінович: з кожним роком збільшується різниця між кількістю померлих і народжених українців
Джерело:  rbc.ua

Про те, що медична реформа, що проводиться в.о. глави Міністерства охорони здоров'я Уляною Супрун, призведе до того, що через 10 років Україна втратить 2-3 млн чоловік, висловив народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі телеканалу NewsOne, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК -Україна".

«Ми (партія «За життя », - ред.) єдині, хто регулярно приходить під будівлю МОЗ і не дає Супрун «працювати». І ми будемо ходити до неї додому - будемо домагатися її відставки, тому що ми просто не можемо мовчати. Давайте я вам наведу простий приклад. У 2016 році на 175 тис. людей померло більше, ніж народилося. У переможному 2017 році, коли вже суцільна демократія кругом, українців стало на 200 тис. менше. Це без всяких від'їздів. Це просто різниця між померлими і народженими - 200 тис. Це означає, що за 10 років, якщо навіть динаміка залишиться колишньою, а вона у них збільшується, ми втратимо 2-3 млн людей. Це хіба нормально?»- висловив обурення політик.

На його думку, будь-який, хто переможе на найближчих виборах, зобов'язаний насамперед скасувати згубні пенсійну, судову і медичну реформи уряду.

«Обов'язок кожного, хто переможе на виборах, скасувати три прості речі: пенсійну реформу, судову реформу і, звичайно ж, медичну реформу. Те, що вони назвали реформами, - це вбивство українського народу. Це прямий шлях до знищення громадян. Зокрема, я майже впевнений, що медична реформа - це спочатку задумана реформа для знищення українців. До речі, недавно пані Супрун видала новий перл. Вона вважає, що вона приїхала до індіанців в резервацію і почала вчити нас, як зуби чистити і з жінками вітатися. Нам треба плакати від того, що така людина стоїть на чолі МОЗ», - переконаний парламентарій.

«Повністю сьогодні провальною є вакцинація. Ми єдина країна в світі, яка повернулася в 90-і роки в питанні вакцинації. Закупівля ліків спеціально повністю зірвана. В Україні найбільша смертність від двох речей: це онкологія та серцево-судинні захворювання. І людям з цими захворюваннями сьогодні лише на 27% закуплено ліків. При цьому недовиконуюча недовиконуюча недоміністр взагалі засекретила закупівлю ліків від профільного Комітету Верховної Ради. Як таке може бути в парламентсько-президентській республіці?! Тому після перемоги партії «За життя» на виборах всі ці вбивчі реформи будуть скасовані », - пообіцяв він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?