Легендарний футбольний тренер екстрено госпіталізований з інсультом
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарний футбольний тренер екстрено госпіталізований з інсультом

Легендарний футбольний тренер екстрено госпіталізований з інсультом
Джерело:  online.ua

Один з найвідоміших футбольних тренерів сучасного футболу Алекс Фергюсон переніс крововилив в мозок. Його екстрено госпіталізували в клініку 5 травня, де медики провели Фергюсону серйозну операцію.

Про госпіталізацію Фергюсона повідомили в клубі "Манчестер Юнайтед", передає ONLINE.UA.

Повідомляється, що 76-річний екс-тренер "Манчестер Юнайтед" в даний час відчуває себе задовільно. Медики відзначили, що операція пройшла успішно, але Фергюсону знадобиться пройти тривалий курс антенсивної терапії для відновлення після інсульту.

Нагадаємо, Алекс Фергюсон 26 років був головним тренером футбольного клубу "Манчестер Юнайтед". На його рахунку є 38 футбольних трофеїв, в числі яких 13 титулів чемпіона Англії і два кубки Ліги чемпіонів.

Фергюсон залишив пост головного тренера клубу в 2013 році. Після завершення тренерської кар'єри він увійшов до ради директорів "Юнайтед" і став глобальним послом футбольного клубу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в США в реанімацію потрапив колишній президент Джордж Буш-старший.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?