Мама без фотошопу: Джамала порадувала новим ніжним фото з маленьким сином
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мама без фотошопу: Джамала порадувала новим ніжним фото з маленьким сином

Мама без фотошопу: Джамала порадувала новим ніжним фото з маленьким сином
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Джамала, яка місяць тому стала мамою в перший раз, зважилася на сміливий крок. Вона опублікувала в мережі ніжне фото з сином, на якому постала перед фанатами без макіяжу.

Відповідне фото Джамала розмістила на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Фото Джамали з малюком викликало бурхливе обговорення в мережі. Шанувальники співачки в черговий раз привітали її з народженням дитини, зазначивши, що материнство Джамалі пасує до обличчя. Інші ж захопилися героїзмом артистки, яка, не побоявшись критики, показала себе у всій красі без косметики.

"Справжня мама, без фотошопу і всяких штучок! Респект", "Тримайтеся, скоро будуть спокійні солодкі ночі!!!", "Бажаю відіспатися", "Я вас дуже поважаю, ви приклад для всіх жінок", "Це найпрекрасніше почуття, мама"," Щастя материнства!",- прокоментували нове фото Джамали з сином українці.

Деякі з них також іронічно пожартували над зовнішнім видом співачки, на обличчі якої помітили втому.

"Звідки ви берете стільки сил ?! - З мішків ... - З яких мішків? - Тих, що під очима!", - по-доброму посміялися шанувальники Джамали.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Джамала вперше вийшла в світ після народження сина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?