У Москві помер керівник культової групи "Машина времени"
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві помер керівник культової групи "Машина времени"

У Москві помер керівник культової групи "Машина времени"
Джерело:  online.ua

У неділю, 6 травня в Москві помер відомий музикант Володимир Сапунов, який був керівником і учасником культової рок-групи "Машина времени". Він пішов з життя у віці 65 років після багаторічної боротьби з онкозахворюванням.

Про смерть керівника "Машини времени" повідомив його брат Андрій Сапунов на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Причини смерті Володимира Сапунова не вказуються. Відомо, що він вже більше 10 років пересувався в інвалідному візку і багато років боровся з раком, але при цьому продовжував керувати "Машиной времени" і групою "Воскресение".

Володимир Сапунов народився в 1953 році у Волгоградській області. В кінці 60-х років його сім'я переїхала в Москву, де відбувся перший музичний дебют Сапунова - він разом з братом почав виступати в музичному колективі "Ельфи".

З 70-х років Володимир Сапунов почав складати пісні, деякі з яких були записані "Машиной времени" вже в 2000-х роках. Керівником "Машини времени" Сапунов став в 1994 році, тоді ж він очолив і "Воскресение".

Протягом всіх років Володимир Сапунов був також учасником групи "Машина времени", яку ще в 1969 році заснували Андрій Макаревич і Сергій Кавагое. У 2017 році через хворобу Володимир покинув пост керівника музичного колективу, але при цьому залишився учасником групи.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в США помер відомий радянський співак з України Вадим Мулерман.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?