Що подарувати мамі в День матері: цікаві подарунки своїми руками
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати мамі в День матері: цікаві подарунки своїми руками

Що подарувати мамі в День матері: цікаві подарунки своїми руками
Джерело:  online.ua

За традицією у другу неділю травня в Україні відзначають душевне свято - День матері, який в 2018 році випав на 13 число. Ви ще не придумали, що подарувати найдорожчій людині, і не знаєте, як порадувати кохану матусю? ONLINE.UA підібрав для вас найоригінальніші подарунки своїми руками на День матері, які гарантовано сподобаються кожній мамі на світі.

Солодкий презент

Складно уявити собі будь-яке свято без солодощів і День матері не виняток. Тому відмінним варіантом подарунка для матусі стане солодкий презент, який її дитина приготувала своїми руками. Навіть якщо ви не впевнені в своїх кулінарних здібностях, є варіанти приготування легких тортиків без випічки. Для нього знадобиться пачка солодкого крекеру прямокутного, який буде виконувати роль коржів, а також сир і сметана для начинки.

Рецепт ніжного торта без випічки до Дня матері:

Складові:

- печиво (солодкий крекер) 350-450 г
- масло вершкове 150 г
- цукор 100 г
- сир 5% 400 г
- сметана 200 г

Приготування:

1. Для початку потрібно приготувати сирний крем - розм'якшене вершкове масло з цукром, сиром і сметаною з'єднати в одному посуді і збити блендером до однорідної маси.
2. Сформувати торт - викласти пошарово печиво і сирний крем.
3. Накрити торт харчовою плівкою і прибрати у холод на кілька годин.

Яскрава листівка або фоторамка

Оригінальним подарунком для мами в День матері стане листівка або фоторамка, зроблені своїми руками. Для такого подарунка є безліч ідей. Наприклад, прикрасити листівку можна малюнком або аплікацією з паперу. Також оформити презент можна бутонами живих квітів. Всередині листівки замість банального вірша з побажаннями можна написати найщиріші і добрі слова про вашу мамі.

У такому ж стилі можна на День матері підготувати подарунок у вигляді фоторамки. Для її основи підійде щільний картон, а для обрамлення, наприклад, квіти з фетру. У центр фоторамки також можна помістити гарне сімейне фото або портрет мами.

Оригінальні прикраси

Якщо ваша мама любить носити прикраси, то найкращим подарунком для неї стануть яскраві намиста або браслет, зроблені руками дитини. Для їх виготовлення знадобляться різнокольорові намистини, міцні нитки і застібка. У мережі є безліч схем для плетіння прикрас з намистин - найчастіше, вони настільки прості, що з ними може впоратися навіть маленька дитина.

Баночка з зізнаннями

У День матері кожній жінці буде приємно почути від своєї дитини щирі слова любові. Зробити це можна оригінальним способом - написати на окремих листочках 20-25 причин любити маму і помістити їх в прозору баночку, яка впишеться в будь-який інтер'єр квартири. Такий подарунок безсумнівно зворушить до сліз вашу найдорожчу людину у світі.

Матусіни купони

Останнім часом популярним подарунком на День матері стають "матусіни купони". Суть його полягає в тому, що ви робите вручну п'ять паперових купонів. На кожному з них пишите, яку домашню роботу ви готові зробити замість мами. Наприклад, "винести сміття", "мити посуд", "прибирати в квартирі" або "купити хліб". Мама зможе "отоварити" купони в будь-який момент, навіть якщо ви не налаштовані допомагати їй.

Раніше ONLINE.UA робив добірку красивих і ніжних привітаннь у віршах, прозі і листівках з Днем матері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?