Петро Порошенко проведе тристоронні переговори з Меркель та Макроном
Категорія
Політика
Дата публікації

Петро Порошенко проведе тристоронні переговори з Меркель та Макроном

Петро Порошенко проведе тристоронні переговори з Меркель та Макроном
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко здійснить робочий візит до Німеччини 9-10 травня, де зустрінеться з лідерами ФРН і Франції, а також з президентом Європейської Ради Дональдом Туском.

Про це повідомляє прес-служба адміністрації президента України, передає ONLINE.UA.

"У рамках програми заплановані тристоронні переговори з федеральним канцлером ФРН Ангелою Меркель і президентом Франції Еммануелем Макроном, а також зустріч з президентом Європейської Ради Дональдом Туском",- сказано в повідомленні на сайті АПУ.

Також Петро Порошенко візьме участь у заходах в рамках церемонії вручення Еммануелю Макрону премії "Карла Великого".

Минулого місяця український президент заявляв, що на запланованій зустрічі в Аахені у травні будуть, серед іншого, розглянуті питання безпеки.

"Звичайно, коли президента України запрошують у Аахен, там буде присутня більша кількість міжнародних лідерів, і там будуть проведені консультації в тому числі щодо питань безпеки", - заявив Порошенко в інтерв'ю.

Видання DW повідомило, що в рамках тристоронніх переговорів "не йдеться про нормандський формат зустрічі".

Як повідомляв ONLINE.UА, Порошенко назвав головну стратегічну мету України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?