В Румунії розбився автобус з українцями: опубліковані моторошні фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Румунії розбився автобус з українцями: опубліковані моторошні фото

В Румунії розбився автобус з українцями: опубліковані моторошні фото

В понеділок, 7 травня, в Румунії на автомагістралі сталася ДТП, в результаті якої постраждало шестеро громадян України.

Про це "Уніан" повідомив офіційний представник Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич, передає ONLINE.UA.

"7 травня о 6:00 на трасі міжнародного сполучення DN 2 (напрямок Бреїла-Галац) сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждало шестеро громадян України", - заявив він.

Автобус з туристами (42 людини та 2 водія) повертався із Сербії за маршрутом "Сербія-Одеса-Дніпро". За словами Кирилича, з метою оперативного реагування та надання допомоги українцям, з ними було встановлено зв'язок.

"За оперативною інформацією, отриманою в телефонному режимі від представників поліції міста Бреїла, автобус з громадянами України зіткнувся на зустрічній смузі з легковим автомобілем", - розповів дипломат.

Після аварії п’ятьох українців доставили до лікарні в місті Бреїла з метою проведення обстеження та надання допомоги, пізніше до медиків звернувся ще один громадянин України. Наразі постраждалі знаходяться у задовільному стані, водій потребує оперативного втручання.

Дипломат підкреслив, що усі українці мають медичне страхування, а консульський відділ підтримує зв'язок з постраждалими.

"Крім того, туроператор забезпечив повернення в Україну тих громадян, які не потребували медичної допомоги", - додав він.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Туреччині обвалився пірс п'ятизіркового готелю, затиснувши людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?