Скандального екс-регіонала Рудьковського затримали в Дубаї з фальшивим паспортом
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандального екс-регіонала Рудьковського затримали в Дубаї з фальшивим паспортом

Скандального екс-регіонала Рудьковського затримали в Дубаї з фальшивим паспортом
Джерело:  LB.ua

Екс-міністра транспорту і зв'язку та колишнього регіонала Миколу Рудьковського, якого звинувачували у викраденні керівника "Нафтогазвидобування", затримала в ОАЕ міграційна служба за підроблений паспорт громадянина Іраку.

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє LB.ua, передає ONLINE.UA.

Затримання відбулося ще на початку квітня, і до 20-х чисел Рудьковський перебував у місцевій в'язниці. Нинішній статус екс-регіонала в справі приховується.

За даними видання, колишній нардеп не звертався по допомогу до української консульської служби, бо, за відомостями його оточення, не планує повертатися до України. Рудьковського нібито затримали за підроблений іракський паспорт. Разом з тим, при ньому було ще кілька паспортів інших держав.

Українську "біометрику" він отримав в українському консульстві однієї з європейських країн в минулому році. До того моменту в нього на руках були два вітчизняні закордонні паспорти, один - з "шенгеном", другий - з американською візою типу B2. У момент отримання "біометрії" один із них вилучили. При цьому в другому паспорті містилася чинна іракська віза.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше скандального мера Одеси затримали в аеропорту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?