Путін поверне Крим Україні: Волкер виступив з переконливою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін поверне Крим Україні: Волкер виступив з переконливою заявою

Путін поверне Крим Україні: Волкер виступив з переконливою заявою
Джерело:  Укрінформ

Захоплений Крим повернеться до складу в Україні, незалежно від того, які заяви роблять в Росії. Путін поверне півострів також, як раніше була повернута незалежність трьом балтійським державам, Литві, Латвії та Естонії, які були тривалий час окуповані радянською владою.

З такою переконливою заявою виступив спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

"Москва буде говорити одні речі, про перспективи повернення Криму, а Захід - інші, але побачимо, що станеться в перспективі. Країни Балтії були окуповані Радянським Союзом протягом десятків років, і в кінці кінців все змінилося",- заявив Волкер.

Політик підкреслив, що ситуація з Кримом залишається дуже складною. Але він запевнив, що Захід продовжить чинити тиск на Росію, поки Путін не поверне півострів Україні.

"Вторгнення в іншу країну і захоплення її території, її анексія, проголошення своєї власністю - це просто неприпустимо, і ми не збираємося миритися з цим", - зазначив Волкер.

За словами спецпредставника Держдепу США, вся Європа "абсолютно комбінована" в питанні врегулювання сіутаціі в Україні. Волкер запевнив, що, незважаючи на спроби Росії розділити Європу такими проектами як "Північний поток-2", тиск на Москву буде поступово нарощуватися з боку всіх країн Заходу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський журналіст відзначав, що Путін готовий піти на поступки по Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?