Рабінович: влада блокує закони щодо підвищення купівельної спроможності населення
Категорія
Економіка
Дата публікації

Рабінович: влада блокує закони щодо підвищення купівельної спроможності населення

Рабінович: влада блокує закони щодо підвищення купівельної спроможності населення
Джерело:  rbc.ua

Влада блокує прийняття Радою законів, які дозволили б розвивати економіку і підвищувати купівельну спроможність населення. Про це народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович заявив на телеканалі "112 Україна", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.

"При тому, що я не був ніколи у владі, при тому, що я і зараз ніякого відношення не маю до цього кошмару, мені соромно за цю Верховну раду. Влада не дає прийняти жоден закон, який би дозволив нам розвиватися, будувати економіку . Вони не дають прийняти жоден закон, який збільшить купівельну спроможність населення", - обурився парламентарій.

"Вони займаються тільки фінансовими махінаціями: нескінченне підвищення цін, тарифів. Згадайте, як говорив наш прем'єр-міністр - більше 20% за ЖКП жодна людина не заплатить, а за все будуть платити багаті. Насправді вийшло навпаки - багаті продовжують жирувати, а бідні ледве зводять кінці з кінцями", - підкреслив політик.

Політик вважає, що нинішнє скликання ВРУ не здатне приймати закони в інтересах простих людей.

"Цю Раду давно треба відправити на смітник. Нинішній парламент - це настільки антиукраїнська освіта, що, чим менше вона засідає, тим менше шкоди вона завдає країні. Так що від цієї Ради ніякої користі вже не буде. Там немає коаліції, там панує ситуативна коаліція з трьох партій. всі останні закони приймалися БПП, "Народним фронтом" і "Опоблоком". І всі радіють, бо відбулося злиття колишніх януковичів і нинішніх. і вони почали країну грабувати з ще більшим захватом", - підсумував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?