Найкрасивіший чоловік в світі: українець переміг на престижному конкурсі краси
Категорія
Україна
Дата публікації

Найкрасивіший чоловік в світі: українець переміг на престижному конкурсі краси

Найкрасивіший чоловік в світі: українець переміг на престижному конкурсі краси
Джерело:  online.ua

Відомий український актор і модель Богдан Юсипчук став найкрасивішим чоловіком у світі. Він переміг на престижному міжнародному конкурсі краси Mister Sea World 2018, який 7 травня пройшов в Перу.

Своїми емоціями після перемоги Богдан Юсипчук поділився в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Вам відомий вислів "Вище голови не стрибнеш"? Це неправда ... людина може все. Перший в світі. Ми перші в світі !!!!!!! Дякую всім за шалену підтримку! Mister Sea World 2018"- написав Богдан, опублікувавши яскраві фото та відео з конкурсу.

Слід зауважити, що це не перша перемога 29-річного Юсипчука на конкурсах краси. У 2014 році він завоював титул "Містер Україна", а також ставав "Містером Конгеніальність" на конкурсі "Mr World" в Лондоні.

Крім участі в конкурсах краси, українці знають Богдана Юсипчук за ролями в кіно. У його фільмогарфіі є серіали "Щоденники темного", "Повернення Мухтара", а одними з останніх робіт актора стали картини "Сіневир" і "Крути 1918".

Українці масово вітають Богдана Юссіпчука з перемогою на конкурсі. Вони вважають, що він абсолютно справедливо став найкрасивішим чоловіком у світі.

"Я ж кажу - наші українці кращі!", "Хіба могло бути інакше. Це ж наш хлопець - українець!", "Україна красива країна і з гарними людьми!!! Пишаємося!",- вітають Богдана з перемогою в мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені назвали найкрасивішу жінку в світі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?