Євробачення-2018: події, скандали і новий фаворит
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2018: події, скандали і новий фаворит

Євробачення-2018: події, скандали і новий фаворит
Джерело:  online.ua

Перший півфінал пісенного конкурсу Євробачення-2018 стартує сьогодні ввечері. Між тим, у Лісабоні вже відбулося багато скандального і несподіваного, передає ONLINE.UA.

Багатомісячне лідерство ізраїльтянки Нетти Барзілай перервалося. Згідно з інформацією на сайті Eurovisionworld її з першого місця змістила представниця Кіпру Елені Фурейра.

Сюрпризом стала урочиста доріжка фестивалю, яка змінила колір зі звичного всім червоного на блакитний. Організатори пояснили такий хід обігруванням теми океану на цьогорічному конкурсі.

Російська делегація не змогла впустити можливості привернути до себе увагу і влаштувала акцію під назвою "Безсмертний полк". Вони "озброїлись" прапорами Росії та самопроголошених "ЛНР/ДНР", прихопивши також прапори Білорусі, Грузії та України.

Росіяни несли портрети нібито своїх загиблих родичів, комуністичні гасла із зображенням Леніна. "Очолила" це дійство російська конкурсантка Юлія Самойлова.

Як виявилось, перший півфінал у Росії побачать тільки у записі. Під час шоу на телеканалах крутитимуть серіал. Шанувальники запідозрили, що змістити ефір на більш пізній час пропутінські медійники вирішили через представника Ірландії Райана О'Шонессі. Він у номері змальовує кохання двох чоловіків.

Критики стверджують, що цьогоріч політики на конкурсі мало. Але італійці Ермал Мета и Фабриціо Моро виступлять з композицією на тему терактів у Парижі, а французи з дуету Madame Monsieur розкажуть історію нігерійської біженки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Лісабоні відбулася перша репетиція MELOVIN на сцені "Євробачення-2018".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?