Війна не закінчилася: в мережі показали відео ворожого обстрілу на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Війна не закінчилася: в мережі показали відео ворожого обстрілу на Донбасі

Війна не закінчилася: в мережі показали відео ворожого обстрілу на Донбасі
Джерело:  online.ua

За останні кілька днів ситуація на Донбасі значно загострилася. Бойовики ведуть масштабні обстріли з забороненої зброї по позиціях ООС і мирним жителям.

Волонтери показали в мережі відео ворожого обстрілу в Зайцево, яке шокувало українців, передає ONLINE.UA.

Моторошний ролик був опублікований на сторінці "Повернись живим". У ньому показали, як Зайцеве здригається від ворожої артилерії і великокаліберних кулеметів.

"Це відео ми публікуємо спеціально для тих, хто вважає, що війна закінчилася. Слухайте запис зі звуком і, можливо, хоч на 1% відчуєте, як воно - сидіти в бліндажі, коли по тобі луплять російські найманці. Як воно - не знати напевно , чи наступить для тебе завтра. І, як воно - видихати потім і безмежно радіти, що залишився живий", - підписали волонтери відео.

Вони нагадали, що українське військові щодня ціною власного життя захищають Україну від російської агресії. Вони підкреслили, що бійці ЗСУ мають потребу в постійній допомозі українців. У фонді додали, що найближчим часом, завдяки благодійним внескам, українським військовим на Донбас відправляться нові квадрокоптери, тепловізори та інші важливі технічні засоби.

Користувачі мережі прийшли в жах від шокуючого відео. Вони висловили слова підтримки українським бійцям.

"Низький уклін вам, рідні наші захисники, молимося за вас і дякуємо, що ви у нас є. Бережіть себе! Чекаємо вас всіх живими і здоровими! Дякую за все!", "Такі віео потрібно показувати по телевізору замість реклами", "Як же страшно там, де поруч ходить смерть ... Тримайтеся наші захисники! Низький уклін за вашу мужність! ","Дуже важко дивитися на це. Ви справжні герої, бережи вас Боже",- коментують українці відео ворожого обстрілу в Зайцево.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що за минулу добу на Донбасі отримали поранення двоє українських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?