У Брюсселі при загадкових обставинах померла відома співачка
Категорія
Світ
Дата публікації

У Брюсселі при загадкових обставинах померла відома співачка

У Брюсселі при загадкових обставинах померла відома співачка
Джерело:  BBC

У передмісті Брюсселя знайдена мертвою відома співачка Моран, справжнє ім'я якої Клодін Люйпертс. Вона пішла з життя у віці 57 років. Причини смерті співачки, яка нещодавно повідомила про повернення на сцену, з'ясовуються.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

За даними джерела, тіло Моран знайшли в її квартирі ввечері 7 травня. Поліція розслідує смерть співачки.

Клодін Люйпертс, яка виступала під псевдонімом Моран, народилася в 1960 році. Ще в шкільні роки вона захопилася музикою і виступала на різних міжнародних конкурсах. Серйозну музичну кар'єру артистка почала в 1979 році. Її перший дебютний альбом під назвою Danser вийшов в кінці 80-х - він приніс Моран колосальний успіх і славу.

У 2016 році Моран оголосила про завершення кар'єри в зв'язку з тим, що у неї виникли проблеми з голосовими зв'язками. Але на початку травня 2018 співачка знову з'явилася на сцені і анонсувала світове турне на 2019 рік.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Москві померла легендарна радянська актриса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?