З танками і радянськими піснями: мережа шокована репетицією параду в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

З танками і радянськими піснями: мережа шокована репетицією параду в Криму

З танками і радянськими піснями: мережа шокована репетицією параду в Криму
Джерело:  online.ua

В окупованому Криму масштабно готуються до параду, присвяченому 9 травня, Дню перемоги. Там центрами міст їздять колони військової техніки, яка супроводжується маршем "Юнарміі" і радянськими піснями.

Мешканці окупованого Криму в шоці від репетицій параду в Криму, відео яких опублікувало в мережі видання "Крим. Реалії", передає ONLINE.UA.

"Як під копірку. У Севастополі репетирують парад до 9 травня з танками,"Юнарміей" і радянськими піснями", - підписали автори відео підготовки до параду в Криму.

У кадрі зображений Севастополь, який активно готується до параду. Там вулицями міста проводиться хода "Юнарміі" і проїжджають танки й інша бойова техніка, якою окупанти вирішили похвалитися в День перемоги.

Місцеві жителі і користувачі мережі в шоці від того, що відбувається.

"Жах", "Яке позорище", "Особливий шлях, що ще сказати", "Боже мій, мій сонячний, веселий Крим, у що тебе перетворили!", "Це називається - "назад, в кам'яний вік"," Російські фашисти"," Це болото ... трясовина","Техніки навезли, все воювати їм хочеться, бідний Крим, закінчилося там мирне, курортне життя", - обурюються в коментарях кримчани.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі показали, як бойовики "ЛДНР готуються до параду до 9 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?