Ціни на готелі в Києві до фіналу Ліги чемпіонів побили рекорд: фанати готують скаргу в УЄФА
Категорія
Україна
Дата публікації

Ціни на готелі в Києві до фіналу Ліги чемпіонів побили рекорд: фанати готують скаргу в УЄФА

Ціни на готелі в Києві до фіналу Ліги чемпіонів побили рекорд: фанати готують скаргу в УЄФА
Джерело:  online.ua

Вболівальники обурені ситуацією з космічним підвищенням цін на номери готелів в Києві, де 26 травня відбудеться фінал Ліги чемпіонів, в якому змагатимуться лондонська команда "Ліверпуль" і мадридський "Реал". Фанати мають намір звернутися зі скаргою в УЄФА через завищені ціни на житло в українській столиці.

Про це повідомив представник офіційного клубу вболівальників Ліверпуля в інтерв'ю Daily Star Online, передає ONLINE.UA з посиланням на "Экономические известия".

За словами представника англійських уболівальників, багато хто з них не стануть залишатися в Києві і відразу після матчу відправляться в аеропорт. Причиною тому стали ціни на житло в українській столиці, менеджери нерухомості якої до 45 разів підвищили тарифи на оренду.

Він підкреслив, що не менше 16000 англійців збираються підтримувати "Ліверпуль" на фіналі Ліги чемпіонів в Києві - серед них багато молоді і представників робочого класу, а не мільйонерів, тому вболівальники навіть дивитися не будуть на дорогі номери в готелі.

У той же час в консалтинговій компанії CBRE Ukraine підтвердили, що ціни на готелі в Києві на 26-27 травня, коли буде проходити фінал Ліги чемпіонів, дійсно виросли в 30-45 разів, побивши шестирічний рекорд. Для порівняння, ціни на розміщення в готелях Мілана на Лізі чемпіонів в 2016 році зросли в 12 разів, в Берліні в 2015 році - в 9 разів, в Лісабоні в 2014 році - в 13 разів. Найменш змінилися ціни в Лондоні в 2013 році там ціни на номери в готелях підвищили всього в 4 рази.

Слід зазначити, що і ціни на оренду квартир в Києві також піднялися до рекордних значень. Але кияни вирішили допомогти вболівальникам "Ліверпуля" і "Реала", запропонувавши їм безкоштовне житло. Футбольні фанати запустили в Фейсбук флешмоб # FreeKyivCouch4Fans, закликаючи жителів Києва приєднатися до акції.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в НБУ розповіли, скільки Україна заробить на фіналі Ліги Чемпіонів у Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?