Савченко рветься в Раду з в'язниці
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко рветься в Раду з в'язниці

Савченко рветься в Раду з в'язниці
Джерело:  online.ua

Надія Савченко, яка знаходиться під арештом у СІЗО, написала листа, вимагаючи від генерального прокурора Юрiя Луценка, голови служби безпеки Василя Грицака та голови Верховної Ради Андрiя Парубiя забезпечити їй присутність на засiданнях парламенту.

Про це повідомила прес-служба Савченко на її сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

У прес-службі заявляють, що будучи народним депутатом, Савченко має відвідувати засідання Ради, проводити зустрічі, звітувати журналістам та виконувати багато інших обов'язків відповідно до законодавства.

"Я, як народний депутат, вимагаю: забезпечити мені присутність на засіданнях Верховної Ради з метою голосування, подачі законопроектів, участі в діяльності Ради", - сказано у зверненні Савченко.

22 березня Верховна Рада позбавила Савченко депутатської недоторканності і надала дозвіл на її арешт. Депутатці інкримінують вчинення дій з метою насильницького повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, готування до терористичного акту.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо ім'я нового адвоката нардепки Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?