Google створив нову операційну систему для девайсів
Категорія
Технології
Дата публікації

Google створив нову операційну систему для девайсів

Google створив нову операційну систему для девайсів

Компанія Google випустила абсолютно нову операційну систему, у якій немає аналогів у світі. Розробка отримала назву Android Things, інформацію про яку Google до презентації тримав в суворій секретності.

Новий Android Things був представлений незадовго до конференції I/О 2018 у США, передає ONLINE.UA з посиланням на Gizmodo.

Відзначається, що нову операцыйну систему Android в Google створили не для смартфонів і планшетів, а для "розумних" девайсів, які з кожним роком набувають все більшої популярності. Йдеться про пристрої, які взаємодіють один з одним за допомогою інтернету без участі людини.

Першими "розумними" девайсами на базі нового Android Things стануть бездротові колонки, в які буде вбудований голосовий помічник. Крім смарт-колонок, нову операційну систему отримають девайси компаній JBL, Lenovo і LG. Очікується, що нова операційна система в "інтернет речі" буде впроваджена вже в 2018 році.

У Google підкреслили, що Android Things надійно захистить девайс від хакерських атак і інших неприємностей. Співробітники компанії запевнили, що використовували всі свої знання і досвід при створенні нової операційної системи. Також вони додали, що дана операційна система розроблена таким чином, щоб всі її поновлення приходили на пристрої відразу після виходу, незалежно від розробників самих пристроїв. Це допоможе швидше усувати проблеми системи і забезпечить безпеку пристроїв.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Facebook хоче ввести плату за користування соцмережею.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?