Вчені створили унікальні татуювання для здорової засмаги
Категорія
Технології
Дата публікації

Вчені створили унікальні татуювання для здорової засмаги

Вчені створили унікальні татуювання для здорової засмаги
Джерело:  Hi-News

Американські фахівці з компанії LogicInk створили унікальні смарт-татуювання, які здатні попередити сонячний опік. Універсальні наліпки допомагають визначити правильну дозу сонячних ванн, забезпечуючи людям здорову засмагу, передає ONLINE.UA.

Смарт-тату для здорової засмаги представлені у вигляді прозорих наліпок, на які нанесені індикатори доз ультрафіолету у вигляді кола або смужок. Їх можна наносити на будь-яке місце на тілі, щоб було зручно контролювати час перебування на сонці.

Універсальність таких татуювань полягає в тому, що вони не змиваються водою і не втрачають своїх властивостей при нанесенні сонцезахисного крему. В результаті впливу ультрафіолетових променів вони змінюють колір до яскраво-фіолетового, що свідчить про необхідність завершувати сонячні ванни.

На сьогоднішній день унікальні татуювання для здорової засмаги випущені тільки для світлошкірих людей. У продажу вони з'являться в середині 2018 року. Найближчим часом фахівці планують випустити подібні смарт-тату і для темношкірих людей, для яких здоровий час перебування на сонці вище, ніж для людей зі світлою шкірою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені створили універсальну вакцину від усіх типів грипу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?