Бойовики активно наступають на Донбасі: в рядах ООС серйозні втрати
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики активно наступають на Донбасі: в рядах ООС серйозні втрати

Бойовики активно наступають на Донбасі: в рядах ООС серйозні втрати
Джерело:  online.ua

За минулу добу 8 травня бойовики посилили обстріли на Донбасі з забороненої зброї. В результаті наступу окупантів загинув один боєць ЗСУ, ще четверо українських військових отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Найбільш за все бойовики активізувалися на Авдіївському, Світлодарському та Маріупольському напрямах. Там вони з 122-мм і 152-мм артилерії вели вогонь по позиціях ООС в районах Попасної, Кримського, Луганського, Троїцького і Зайцеве. Зі стрілецької зброї терористи вели вогонь біля Мар'їнки, Авдіївки, шахти Бутівка і Широкино.

Відзначається, що 8 травня ворог в черговий раз обстріляв мирних жителів в населених пунктах Зайцеве і Лоскутівка. Снаряди 120-мм мінометів і 152-мм гармат влучили в житлові будинки.

На всі обстріли окупантів підрозділи ООС давали адекватну відповідь. За даними розвідки, серед бойовиків є один загиблий і п'ятеро поранених.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що волонтери показали відео ворожого обстрілу по позиціях ООС на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?