Власник УНЛ Фогго: «У депутата Третьякова не може бути опціону на викуп акцій моєї компанії»
Категорія
Економіка
Дата публікації

Власник УНЛ Фогго: «У депутата Третьякова не може бути опціону на викуп акцій моєї компанії»

Власник УНЛ Фогго: «У депутата Третьякова не може бути опціону на викуп акцій моєї компанії»

Британський бізнесмен, власник «Української національної лотереї» Майкл Джон Фогго спростував інформацію, поширену в українських ЗМІ, з приводу того, що народний депутат Олександр Третьяков має опціон на придбання акцій компанії. Про це він заявив в інтерв'ю « УНІАН ».

«Відносно будь-якого опціону на придбання частки в УНЛ, це якась неймовірна вигадка. Перед придбання компанії я замовляв аудит, як фінансовий, так і юридичний. Досвідчені юристи та фінансисти вивчили корпоративну історію та документи, можливі права третіх осіб або інші обмеження на перехід власності на компанію. Ніяких опціонів або інших прав третіх осіб на частку в компанії просто не існує і не може існувати. Ніхто з таким запитом до мене або до попередніх власників ніколи не звертався», - підкреслив він.

Фогго також зазначив, що не знайомий ні з народними депутатами Третьяковим і Загорієм, ні з бізнесменом Ложкіним, яких деякі ЗМІ називали бенефіціарами УНЛ.

«Я з цими людьми абсолютно не знайомий. Звичайно, я читав про те, що пишуть українські ЗМІ. Однак, взагалі не розумію, як подібне можна писати. Я в принципі не можу бути пов'язаний з політикою в Україні. Це досить бентежна і неприємна ситуація», - зазначив він.

За словами Фогго, юристи компанії зараз проводять юридичну роботу щодо помилкових публікацій в ЗМІ.

«Деякі з них були присвячені тому, що УНЛ нібито піддавалася рейдерському захопленню. Перед придбанням компанії я через своїх адвокатів перевірив ці відомості, і вони виявилися неправдою. УНЛ - абсолютно чистий і легальний бізнес, в інших випадках я просто відмовляюся від угод, оскільки це величезний ризик», - підкреслив британський бізнесмен.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?