Майже мільярд гривень: у Швейцарії оприлюднили рахунки одного з соратників Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

Майже мільярд гривень: у Швейцарії оприлюднили рахунки одного з соратників Януковича

Майже мільярд гривень: у Швейцарії оприлюднили рахунки одного з соратників Януковича

З 2006 року на рахунки колишнього нардепа Олександра Єфремова поступило 33 млн швейцарських франків. В даний час їх котролюють син екс- "регіонала" Ігор Єфремов і його дружина, які в даний час проживають у Відні.

Такі дані навело швейццарское відомство з протидії відмиванню коштів, передає ONLINE.UA з посиланням на DW.

Відзначається, що гроші на рахунку Єфремова лежать на рахунках компаній з Канади, Кіпру та Британських Віргінських островів. Їх заблокували в 2016 році. Протягом всього часу син екс- "регіонала" намагається домогтися розморожування цих коштів, переконуючи суддів, що кримінальні справи проти Єфремова-старшого - "політична розправа".

21 березня в Швейцарії прийнято рішення не розблоковувати рахунки Єфремових до тих пір, поки Україна не доведе в суді злочинне походження коштів. Також швейцарські правоохоронці передали українським колегам банківські документи про рух коштів на рахунках сім'ї колишнього нардепа і матеріли справи по Єфремову-молодшому, якого в Швейцарії підозрювали у відмиванні грошей.

Нагадаємо, в даний час Олександр Єфремов знаходиться в СІЗО в Відні. Його заарештували в липні 2016 року в австрійській столиці за звинуваченням у сепаратизмі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ЄС прийняли несподіване рішення щодо санкцій проти соратника Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?