Волкер назвав спосіб завершення війни на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Волкер назвав спосіб завершення війни на Донбасі

Волкер назвав спосіб завершення війни на Донбасі
Джерело:  online.ua

Розморозити Мінські угоди і завершити конфлікт на Донбасі, який продовжує розвивати Росія, зможе миротворча місія ООН.

З такою заявою виступив спецпредставник Держдепу США Курт Волкер на брифінгу Гельсінської комісії Конгресу США, передає ONLINE.UA.

У своєму виступі Волкер підкреслив, що тільки за останній рік агресія Росії проти України призвела до великих жертв на Донбасі. На думку політика, конфлікт на сході України завдає шкоди не тільки українцям, а й росіянам, які страждають від політики російського уряду.

Волкер переконаний, що миротворчі сили ООН зможуть відновити український суверенітет і змусять Путіна припинити конфлікт на Донбасі. Він в черговий раз назвав політику російського глави прямим втручанням і окупацією окремих областей України.

Також спецпредставник Держдепу США нагадав, що вже багато країн висловили готовність взяти участь у миротворчій місії ООН на Донбасі. При цьому в Москві виступають категорично проти введення миротворців.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Волкер переконаний в тому, що Путін поверне Крим Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?