Все фальшиве: росіяни в шоці від інциденту з охоронцем Путіна і ветераном на параді в Москві
Категорія
Світ
Дата публікації

Все фальшиве: росіяни в шоці від інциденту з охоронцем Путіна і ветераном на параді в Москві

Все фальшиве: росіяни в шоці від інциденту з охоронцем Путіна і ветераном на параді в Москві
Джерело:  online.ua

9 травня в Москві відбувся урочистий парад, присвячений Дню перемоги. У заході взяв участь російський президент Володимир Путін і його іноземні гості, сербський лідер Олександр Вучич і прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху. Під час їхньої ходи по головній площі Москви до Путіна хотів підійти ветеран, але охоронець жорстко відштовхнув чоловіка похилого віку, що обурило росіян.

Відео інциденту між охоронцем Путіна і ветераном опублікували в соцмережах, передає ONLINE.UA.

Автори відео відзначили, що грубий інцидент стався під час прямої трансляції параду. Путін поспішив виправити ситуацію і сам підійшов до ветерана. Але до цього кроку з недовірою поставилися росіяни, які вважають, що все проходило за сценарієм.

"Не здивуюся, якщо виявиться, що вся сценка розіграна саме для цього. Все фальшиве", "Вони це виставлять як суперчеловечний вчинок Путіна", "Путін хороший, він не винен, він нічого не знає, його тримають в невіданні, насправді немає"," Дід телевізор переглядів, думав Путін з народом", "Бідний дідусь. Його в 43-м так навіть не принижували. Сором, звісно", "Ось така вона подяка від сопливих, але наділених владою!", - пишуть користувачі мережі.

Сам автор відео вважає, що так як ветеран, після того, як його відштовхнув охоронець Путіна, почав голосно обурюватися, російський президент не зміг не зупинитися, тому що поруч із ним були Вучич і Нетаньяху.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український глава Петро Порошенко взяв участь в акції "Перша хвилина миру", яка проходила в Національному музеї історії України у Другій світовій війні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?