Масове отруєння дітей в Черкасах: з'явилися хороші новини про постраждалих
Категорія
Події
Дата публікації

Масове отруєння дітей в Черкасах: з'явилися хороші новини про постраждалих

Масове отруєння дітей в Черкасах: з'явилися хороші новини про постраждалих
Джерело:  online.ua

У всіх 11 дітей, які перебували в реанімації після масового отруєння в Черкасах, стабілізувалися стани здоров'я. 9 травня їх усіх перевели з відділень інтенсивної терапії в стаціонар.

Про це повідомила прес-служба Державної служби безпеки України з надзвичайних ситуацій, передає ONLINE.UA.

Повідомляється, що в даний час в лікарнях Черкас знаходяться 57 жертв отруєння, серед них 53 учні і 4 вчителі. Всього з симптомами отруєння в медустанови за допомогою зверталося 94 дитини.

У ГСЧС підкреслили, що головною версією масового отруєння в Черкасах залишається локальне розпилення невідомої речовини.

Нагадаємо, масове отруєння дітей в Черкасах відбулося 8 травня в школі № 8 під час лінійки, на якій були присутні 424 учня. Діти під час лінійки почали втрачати свідомість. Медики встановили, що причиною тому стало отруєння.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Черкаси після зафіксованого факту отруєння дітей екстрено виїхав прем'єр-міністр Володимир Гройсман та в.о. глави МОЗ Уляна Супрун.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?