Відкушений язик та проламаний череп: у Польщі нещадно побили українців
Категорія
Події
Дата публікації

Відкушений язик та проламаний череп: у Польщі нещадно побили українців

Відкушений язик та проламаний череп: у Польщі нещадно побили українців

У польському селі Ґлоскув біля Варшави невідомі зловмисники із бейсбольними битками напали на громадян України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Польське Радіо".

За даними видання, українці (Микола, Андрій та Руслан) працюють в Асоціації водних компаній у Ґлоскуві. Їм від 45 до 52 років. Колега охарактеризував чоловіків як ввічливих, неконфліктних і доброзичливих осіб.

У четвер, 3 травня, вони вийшли у крамницю. Після виходу з неї чоловіків зачепив незнайомець. Між ним та українцями відбулась словесна сварка, після чого невідомий став погрожувати і телефонувати своїм знайомим.

"За їхніми словами, чоловік сказав, що знає, де вони живуть. Він дістав телефон та кудись зателефонував", – розповів колега постраждалих.

Коли вони вже йшли до орендованого житла, дорогу їм перегородили два автомобілі, з яких вийшли 6-7 чоловіків. Зловмисники витягнули з багажників бейсбольні бити та почали гамселити українців.

Під час нападу двом громадянам України вдалося втекти, але одного нападники спіймали і жорстоко побили. У чоловіка стався епілептичний напад, швидка забрала його з проламаним черепом, крововиливами та відкушеним язиком.

Наразі польська поліція розшукує нападників. Поки не встановлено, чи здійснений напад на національному ґрунті.

Як повідомляв ONLINE.UА, у Польщі винесли вирок чоловіку, що ображав українських заробітчан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?