Петро Порошенко назвав місце проведення наступних переговорів у "нормандському форматі"
Категорія
Політика
Дата публікації

Петро Порошенко назвав місце проведення наступних переговорів у "нормандському форматі"

Петро Порошенко назвав місце проведення наступних переговорів у "нормандському форматі"
Джерело:  online.ua

10 травня президент України заявив, що обговорив із канцлером Німеччини Ангелою Меркель і французським президентом Еммануелем Макроном деталі підготовки зустрічі "нормандської четвірки", яка, ймовірніше за все, пройде в Парижі.

Про це Порошенко розповів після зустрічі з лідерами Франції і Німеччини, передає ONLINE.UA.

"18 та 23 (травня) відбудуться зустрічі з Путіним у Ангели Меркель і у Еммануеля Макрона. Ми чітко погодили і скоординували ті кроки, той порядок денний, який ми повинні зробити для того, щоб найближчим часом провести засідання "нормандського формату". Найбільш ймовірно, це може відбутися в Парижі", - повідомив український лідер журналістам.

Порошенко підкреслив, що після виборів у Росії та Німеччині, ця зустріч була першою, яка відбулась у тристоронньому форматі. Він також зазначив, що обговорив із Меркель і Макроном введення нових санкцій проти РФ, питання заручників, яких утримують на окупованих територіях, у тому числі військовослужбовців, і політичних в'язнів.

"Були чітко названі прізвища", - завірив президент.

Він додав, що необхідно якісно підготувати порядок денний, щоб забезпечити ефективні переговори.

Як повідомляв ONLINE.UА, Порошенко розпочав переговори з Меркель та Макроном в Аахені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?