Націоналісти пікетують будинок нардепа Льовочкіна, відбуваються сутички: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Націоналісти пікетують будинок нардепа Льовочкіна, відбуваються сутички: опубліковані фото

Націоналісти пікетують будинок нардепа Льовочкіна, відбуваються сутички: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Представники українських націоналістичних організацій приїхали до будинку заступника голови фракції "Опозиційний блок", співвласника телеканалу "Інтер" Сергія Льовочкіна, який знаходиться в Конча-Заспі.

Про це "Національний корпус" повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Націоналістичні сили навідалися до маєтку Льовочкіна, проте зустріли опір правоохоронців на вході. Націоналісти подолали опір та ввійшли на територію кооперативу. Окрім поліції, на території, власником якої є Льовочкін, були помічені тітушки", - сказано у повідомленні.

Прибувши на маєтку нардепа, активісти вирішили з'ясувати, чому у місцевих жителів немає доступу до водойми. Представники націоналістичних організацій спробували відтіснити правоохоронців, які вишикувалися біля будинку Льовочкіна, і знести огорожу біля водойми. В результаті зав’язалася бійка.

Під час сутичок, за словами націоналістів, біля будинку Льовочкіна охоронці застосовували сльозогінний газ та світлошумові гранати.

Нагадаємо, напередодні 9 травня в Інтернеті з'явилось відео з фрагментами концерту "Победа. Одна на всех", який підготував телеканал "Інтер" до Дня Перемоги.

У ролику ведучий Андрій Доманський закликає не дозволяти, "щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їхні портрети безкарно проносили під час факельних маршів у нашій столиці".

Уранці 9 травня представники "Національного корпусу" прийшли під будівлю телеканалу з вимогою, щоб з вечірнього концерту були вилучені пропагандистські заяви. Вони також заявили, що вимагають позбавити скандальний телеканал ліцензії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  "Інтер" і СТБ позапланово перевіряли через новорічні ефіри.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?