Скандал з "Інтером": ОБСЄ зробила звернення до української влади
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал з "Інтером": ОБСЄ зробила звернення до української влади

Скандал з "Інтером": ОБСЄ зробила звернення до української влади
Джерело:  online.ua

Організація з безпеки і співробітництва в Європі закликає владу України провести розслідувати нападу активістів на телеканал "Інтер" 9 травня.

Про це у своєму Twitter заявив представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Арлем Дезір, передає ONLINE.UA.

За його словами, уряд повинен гарантувати безпеку представникам ЗМІ.

"Я засуджую спробу підпалу на телеканалі "Інтер" у Києві. Збиткам і травмам запобігли швидкі дії поліції. Насильство є завжди неприйнятним. Я закликаю владу України розслідувати напад і гарантувати безпечне середовище для роботи журналістів", – написав Дезір.

Нагадаємо, 9 травня в ефірі "Інтеру" під час концерту до Дня Перемоги з'явився фрагмент, у якому ведучий Андрій Доманський говорив про перейменування вулиць в країні "іменами фашистських злочинців". Після цього активісти кинули "коктейль Молотова" в будівлю адміністрації телеканалу.

 к повідомляв ONLINE.UA, раніше націоналісти пікетували будинок нардепа Льовочкіна, який є співвласником телеканалу "Інтер".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?