Санкції США змусили скандального Дерипаску позбутися приватних літаків
Категорія
Світ
Дата публікації

Санкції США змусили скандального Дерипаску позбутися приватних літаків

Санкції США змусили скандального Дерипаску позбутися приватних літаків
Джерело:  Reuters

Скандальний російський олігарх Олег Дерипаска повернув приватні літаки, які перебували у нього в лізингу, бо запроваджені проти нього і його компаній санкції США роблять їх використання неможливим.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Мова йде про три реактивні літаки Gulfstream G550. Наразі два з них виставлені на продаж по 29,95 мільйонів доларів за кожен.

У компанії під назвою Freestream, яка займається продажем літаків заявили, що повітряні судна належали компаніям Credit Suisse і Raiffeisen.

Директор Freestream Алірез Іттіхад’єх розповів, що ними користувалося "вище керівництво, включаючи пана Дерипаску".

"Він під санкціями, його компанії під санкціями, він повинен повернути літак. Він повинен достроково припинити оренду, відповідно до правил санкцій", - підкреслив він.

Нагадаємо, 6 квітня США ввели санкції проти низки російських олігархів, чиновників та компаній через агресію РФ в Україні. Під обмежувальні заходи потрапили і підприємства Олега Дерипаски "Русал" і En+ Group.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше акції компанії російського олігарха Дерипаски рекордно обвалилися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?