В Австралії стався наймасовіший за 20 років розстріл, серед загиблих діти
Категорія
Світ
Дата публікації

В Австралії стався наймасовіший за 20 років розстріл, серед загиблих діти

В Австралії стався наймасовіший за 20 років розстріл, серед загиблих діти
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 11 травня, в поліцію Західної Австралії надійшов анонімний дзвінок про стрілянину в районі Осмингтон. Поліція виявила сім мертвих тіл.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ABC.

Тіла чотирьох дітей і трьох дорослих були знайдені в регіоні Маргарет Рівер.

Комісар поліції штату Кріс Доусон повідомив, що за попередньою версією, один із загиблих розстріляв близьких, а після вчинив самогубство.

Поліція знайшла на місці вбивства дві одиниці вогнепальної зброї. Будь-яких інших подробиць правоохоронці не повідомляють, оскільки ще не розшукали родичів загиблих і не повідомили їм про подію.

Якщо в результаті розслідування версія про стрілянину підтвердиться, то це буде наймасовіше вбивство в Австралії з 1996 року. Тоді під час нападу 28-річного Мартіна Брайанта на відвідувачів кафе в Порт-Артурі загинули 35 людей. Його засудили одразу до 35 довічних термінів - по одному за кожного вбитого.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що чоловік розстріляв відвідувачів кафе у США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?