Від Савченко відмовилися всі її адвокати
Категорія
Україна
Дата публікації

Від Савченко відмовилися всі її адвокати

Від Савченко відмовилися всі її адвокати

Адвокати Олег Соловей та Дмитро Бугай пішли від підозрюваної у підготовці терактів і поваленні державного ладу, позафракційної депутатки Надії Савченко.

Про це "Українській правді" повідомив адвокат Соловей, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні ми розірвали наші робочі стосунки. Ми – я і Дмитро Бугай – більше не представляємо інтереси Надії Савченко. Ми підписали сьогодні відповідну угоду", - повідомив він.

Адвокат зазначив, що причиною стала абсолютно неадекватна поведінка сестри підозрюваної Віри Савченко. За його словами, та втручається у робочі стосунки захисників і їх підзахисної.

"Ми не прихильники таких відносин, ми не будемо працювати зі сторонньою людиною, у тому числі з Вірою, яка веде себе по відношенню до адвокатів сестри некоректно. Ми працюємо з клієнтом і напрацьовуємо єдину позицію, а всі сторонні вручання не йдуть на користь Надії", - наголосив Соловей.

Він додав, що діалог щодо припинення співпраці обговорювався протягом декількох днів і в п'ятницю, 11 травня, сторони дійшли згоди.

Соловей повідомив, що Віра Савченко знайшла для Надії іншого адвоката - Олександра Шадріна, який у суді представляв інтереси екс-мера Слов'янська Нелі Штепи та екс-нардепа від Компартії України Алли Александровської.

"Але сьогодні у нашій присутності Надія підписала відмову від усіх адвокатів, у тому числі і від Шадріна", - заявив адвокат.

Вони з Дмитром Бугаєм готові повернутися до захисту нардепки, якщо далі ніхто не втручатиметься у їхню роботу.

Як повідомляв ONLINE.UA, Савченко рветься в Раду з в'язниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?