Путін і Меркель вирішили активізувати роботу в нормандському форматі
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін і Меркель вирішили активізувати роботу в нормандському форматі

Путін і Меркель вирішили активізувати роботу в нормандському форматі
Джерело:  online.ua

11 травня російський президент Владімір Путін і канцлер Німеччини Ангела Меркель у телефонній розмові домовилися активізувати роботу в "нормандському форматі".

Про це повідомляє прес-служба Кремля, передає ONLINE.UA.

"При обміні думками розглянуті питання, що стосуються запровадження місії ООН для охорони спостерігачів ОБСЄ. Домовлено активізувати роботу в "нормандському форматі". Ангела Меркель поінформувала про підсумки спільної з президентом Франції Еммануелем Макроном зустрічі 10 травня в Аахені з президентом України Петром Порошенком", - сказано у повідомленні.

Сторони обговорили ситуацію з іранською ядерною угодою після виходу з неї США.

"Акцентована принципова важливість збереження Спільного всеосяжного плану дій з точки зору міжнародної і регіональної безпеки",- заявили у Кремлі.

Нагадаємо, президент Порошенко після зустрічі з Ангелою Меркель та Еммануелем Макроном в німецькому Аахені заявив, що зустріч "нормандської четвірки" на рівні лідерів Німеччини, Франції, України та Росії може незабаром відбутися у Парижі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Німеччина хоче відмовитися від санкцій проти РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?