У Мінекономрозвитку зробили несподівану заяву щодо використання бренду Ukraine NOW
Категорія
Україна
Дата публікації

У Мінекономрозвитку зробили несподівану заяву щодо використання бренду Ukraine NOW

У Мінекономрозвитку зробили несподівану заяву щодо використання бренду Ukraine NOW
Джерело:  online.ua

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України вирішило не використовувати затверджений Кабінетом міністром рекламний бренд Ukraine NOW.

Про це у Facebook заявив радник міністра економічного розвитку Іван Ліптуга, передає ONLINE.UA.

Для туристичної галузі у МЕРТ продовжать використовувати айдентику Ukraine-It's all about U.

"Стейкхолдери не визначені. Туризм, як найгучніший рупор в брендингу територій, вже має свій фундаментальний брендбук і айдентику, прийняту в 2013 році, яку використовують на всіх виставках протягом останніх 5 років. Ukraine-It's all about U - зареєстрована торгова марка, знаходиться на балансі і в управлінні Мінекономрозвитку і далі буде використовуватися в цілях просування Національного туристичного продукту України", - написав Ліптуга.

Він вважає, що новий бренд Ukraine NOW може використовуватися в сфері інвестицій або ж експорту, але "потрібно запитати причетних до просування експортного та інвестиційного потенціалу країни на міжнародній арені, чи збираються вони використати дану айдентику в своїх сферах".

Коментуючи затверджений Кабміном бренд "Ukraine NOW UA", Ліптуга зазначив, щоце скоріше дизайн, ніж реальний брендинг.

"Через місяць ніхто вже не згадає про нову прийняту айдентіку, крім тих, на чиї плечі ляже завдання подальшого її впровадження в життя", - заявив радник міністра.

У кінці посту Ліптуга несподівано додав: "P.S. Все вищесказане зовсім не означає, що МЕРТ відмовився використовувати нову айдентику. З метою загального просування України, всі держоргани будуть користуватися розробленими елементами дизайну. У свою чергу, туристичний брендинг "Ukraine - It's all about U" залишається і буде представлений в новому брендбуці, як суббренд для сфери туризму".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кабмін ухвалив єдиний бренд України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?