Нацполіція розслідує, хто заважав Яценюку під час роботи в уряді
Категорія
Україна
Дата публікації

Нацполіція розслідує, хто заважав Яценюку під час роботи в уряді

Нацполіція розслідує, хто заважав Яценюку під час роботи в уряді
Джерело:  online.ua

Національна поліція України відкрила кримінальне провадження за фактом втручання у діяльність Арсенія Яценюка з метою його відставки з поста прем'єр-міністра.

Про це в п'ятницю, 11 травня, повідомила прес-служба МВС, передає ONLINE.UA.

Поліція заявляє, що під час перебування Яценюка на посаді прем'єра деякі особи втручались у його діяльність. Провадження розпочато після багатьох публікацій у ЗМІ та звернень різноманітних народних депутатів.

"Крім того, слідство розглядає версію змови групи осіб для реалізації цього злочинного задуму. За попередніми висновками, вони здійснювали втручання шляхом підкупу громадян, організації проплачених мітингів та розповсюдження дискредитаційної та неправдивої інформації у ЗМІ та через народних депутатів, експертів, інших осіб", - сказано у повідомленні.

За інформацією нардепа Олександра Онищенка, лише протягом 2015-2016 років на такі акції було витрачено понад 30 млн дол.

Правоохоронці заявили, що зловмисників знайдуть та притягнуть до кримінальної відповідальності за фактом втручання у діяльність держдіяча.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Яценюк дав свідчення в суді Києва у справі про держзраду екс-президента України Віктора Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?