СБУ затримала "депутата ЛНР", який приїхав за пенсією в Україну
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ затримала "депутата ЛНР", який приїхав за пенсією в Україну

СБУ затримала "депутата ЛНР", який приїхав за пенсією в Україну
Джерело:  online.ua

На території Луганської області, підконтрольної Україні, був затриманий "депутат ЛНР". Представник "органів влади" так званої республіки мав намір перетнути пункт пропуску на лінії розмежування з метою отримання української пенсії.

Фото затриманого "депутата ЛНР" було опубліковано на сторінці СБУ в соцмережі, передає ONLINE.UA.

У відомстві уточнили, що затриманим виявився житель Хрустального, який в 2014 році приєднався до терористів і був обраний "депутатом народної ради" так званої республіки. Співробітники СБУ задокументували, що затриманий підтримував агресію Росії проти України і сприяв діяльності незаконних збройних формувань в "ЛНР", фінансуючи деякі угруповання.

"Депутату ЛНР", якого затримали в Україні, вже оголошено підозру за трьома статтями Кримінального кодеса України, які передбачають покарання за вчинення дій, спрямованих на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади, посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, а також за створення терористичної групи чи терористичної організації.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що скандального екс-регіонала Рудьковського затримали в Дубаї з фальшивим паспортом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?