Помер один із творців української розвідки
Категорія
Україна
Дата публікації

Помер один із творців української розвідки

Помер один із творців української розвідки
Джерело:  online.ua

11 травня помер генерал-майор Анатолій Магаляс, який є одним з творців розвідки України. Причини смерті генерал-майора, який разом в Олександром Скіпальським створював військову розвідку України, не уточнюються.

Про смерть Магаляса повідомив на своїй сторінці в соцмережі колишній глава Служби зовнішньої розвідки України Віктор Гвоздь, передає ONLINE.UA.

Гвозь нагадав, що Анатолій Магаляс був уродженцем Тернопільщини і все своє життя присвятив розвідки. Він доклав значні зусилля, щоб створити агентурний компонент в українській розвідці. За словами Гвоздя, ще на початку української незалежності Магаляс розумів, яку небезпеку становить Росія для України, тому активізував роботу в російському напрямку, за що в свій час і постраждав.

Після відставки Анатолій Магаляс займався громадською роботою. Він був одним з керівників Об'єднання ветеранів розвідки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США помер відомий радянський співак Вадим Мулерман, який народився в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?