Голодування Савченко: сестра розповіла про погіршення здоров'я нардепки
Категорія
Україна
Дата публікації

Голодування Савченко: сестра розповіла про погіршення здоров'я нардепки

Голодування Савченко: сестра розповіла про погіршення здоров'я нардепки

Народна депутатка Надія Савченко, яка з 23 березня оголосила голодування, втратила вже близько 17 кг ваги. Негативно голодування відбивається на стані здоров'я нардепки в цілому - на минулому тижні Савченко перенесла операцію через те, що у неї сильно почали кришитися зуби.

Про це повідомила сестра нардепки Віра Савченко, передає ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

В інтерв'ю виданню сестра Савченко розповіла, що на сьогоднішній день Надія важить 68 кг, а до арешту вона важила 85 кг. Нардепки довелося зробити серйозну операцію на зубах, так як вони покришилися ще під час голодування в Росії, а зараз ситуація тільки погіршується.

Після операції Савченко призначили антибіотики і вітаміни, включаючи кальцій. За словами Віри, відчуває себе нардепка нормально.

Віра Савченко також уточнила, що 11 травня у Надії був день народження. Сестра нардепки разом з мамою принесли їй в СІЗО торт, але чи спробувала його Савченко невідомо.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що адвокати Олег Соловей, Дмитро Бугай та Аександр Шадрін пішли від підозрюваної в підготовці терактів і поваленні державного ладу Надії Савченко, так як вона відмовилася від їхніх послуг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?