Загадкове зникнення українців в Азовському морі: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Загадкове зникнення українців в Азовському морі: з'явилися нові подробиці

Загадкове зникнення українців в Азовському морі: з'явилися нові подробиці

МЗС України перевіряє загадкове зникнення українців в Азовському морі. Є версія, що їх незаконно затримали російські прикордонники, які відмовляються давати відповідь на офіційний запит українського відомства про можливе перебування в них зниклих в Азовському морі громадян України.

Про це повідомив начальник управління Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич, передає ONLINE.UA з посиланням на УП.

Дружина одного з зниклих рибалок повідомила, що їй подзвонили з прикордонної служби РФ і повідомили про затримання чоловіка і його товариша в Єйську. Офіційного підтвердження про затримання українців в акваторії Азовського моря з боку росіян поки немає.

"Консул виїжджає на місце з метою з'ясування причин та обставин затримання українських рибалок та вимогою негайно звільнити їх",- повідомив Кирилич, коментуючи хід розслідування загадкового зникнення українців.

Нагадаємо, що 51-річний та 21-річний жителі Бердянська вийшли в море 10 травня, але так і не повернулися. На їх пошуки направили рятувальний катер, а пізніше стало відомо, що рибалок могли затримати російські прикордонники.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Азовському морі затримали судно з російським прапором.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?