Гучний провал Росії на Євробаченні-2018: виступ Самойлової назвали ганьбою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гучний провал Росії на Євробаченні-2018: виступ Самойлової назвали ганьбою

Гучний провал Росії на Євробаченні-2018: виступ Самойлової назвали ганьбою

Російська учасниця на "Євробаченні-2018" Юлія Самойлова стала жертвою цинічної політичної гри, через яку зганьбилася на весь світ. Її голос і музичний навик не відповідає рівню міжнародного конкурсу, але в Москві вирішили підставити дівчину і з її допомогою зіграти на почуттях європейців.

З такою заявою виступили музичні російські критики, які в шоці від гучного провалу Росії на "Євробаченні" в 2018 році, передає ONLINE.UA з посиланням на Радіо Свобода.

"Цю взагалі історію не можна було ні в якому разі затівати, тому що це абсолютно цинічна, абсолютно негарна, ганебна зовсім сторінка участі Росії в Євробаченні", - вважає музичний оглядач одного з російських видань Артур Гаспарян.

Його думки також дотримується й інший музичний критик, Артемій Троїцький. Він зовсім вважає, що Самойлова виступала під фонограму.

"Ви знаєте, номер, на мій погляд, був виключно непереконливий, я б навіть сказав, жалюгідний. Номер був жахливий. Пісня середня, нормальна "євравізіонная" пісня без особливих прикмет. Але виступ і постановка були на трійку з мінусом",- підкреслив Троїцький.

Незалежний музичний критик Борис Барабанов навіть не став коментувати сам виступ Юлії Самойлової на "Євробаченні-2018". Він висловився про її роль на конкурсі в цілому.

"Росія відправила Самойлову тільки тому, що в 2017 році зіграла на почуттях у європейської спільноти. Приїхати без неї в 2018 році було б грубою помилкою з боку Росії, тому вже 2 роки держава відсторонена від змагань. Те, що сталося з Євробаченням - це величезний провал. На два роки ми вибули з тієї частини культурного спектра і взагалі змагального спектра, де ми можемо дійсно перемагати",- вважає Барабанов.

У той же час мати Юлії Самойлової вважає винними у провалі Росії на "Євробаченні-2018" організаторів. Вони впевнена, що в номер її дочки вклали недостатньо грошей. Але російські ЗМІ заявили, що поїздка співачки на "Євробачення-2018" обійшлася Першому каналу приблизно в 15 мільйонів рублів.

Нагадаємо, російська учасниця Юлія Самойлова взяла участь в "Євробаченні-2018" у другому півфіналі, 10 травня. За результатами голосування, співачка не пройшла у фінал, що стало першим ганебним програшем Росії на "Євробаченні" з 2004 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що суддя "Євробачення" відверто розповів про шанси Melovin на конкурсі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?