У Чорногорії жорстоко вбили українську бізнесменку: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Чорногорії жорстоко вбили українську бізнесменку: опубліковані фото

У Чорногорії жорстоко вбили українську бізнесменку: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Увечері 11 травня в Чорногорії було виявлено тіло українки Анастасії Лашманової. Правоохоронці повідомили, що на її тілі виявлено сліди насильства і численні ножові поранення.

Фото з місця вбивства українки опублікувало в мережі видання Standard, передає ONLINE.UA.

Повідомляється, що тіло Лашманової було виявлено в її квартирі. Прокуратура вже почала розслідування, не виключаючи версію, що українку вбили під час пограбування.

Слід зазначити, що Анастасія Лашманова була успішною бізнесменкою. Вона володіла компаніями "Mimoza Group" i "Sea Trade" - остання фірма три роки тому придбала готель "Мімоза" в центрі Тівата. Крім того, Лашманова володіла елітним комплексом "Перла" і салоном краси, розташованим в престижному апарт-готелі в Будві.

Відомо, що українка приїхала в Чорногорію кілька років тому. Її активи в цій країні оцінюються в 105 млн доларів. Є інформація, що за активами Лашманової стоїть російський бізнесмен Валерій Задорин.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на курорті в Єгипті вбили молоду українку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?