Цінний кадр: бойовики внесли Рубана в список обміну полоненими
Категорія
Події
Дата публікації

Цінний кадр: бойовики внесли Рубана в список обміну полоненими

Цінний кадр: бойовики внесли Рубана в список обміну полоненими
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої "ДНР" внесли до списку обміну полоненими керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, який разом з Надією Савченко підозрюється в підготовці держперевороту в Україні і терактів у Верховній Раді.

Про це повідомив глава СБУ Василь Грицак під час робочого візиту в Черкаську область, передає ONLINE.UA.

Грицак підкреслив, що співробітники СБУ були вкрай здивовані, коли побачили Рубана в списку бойовиків, в який вони внесли осіб, на яких готові обміняти українців що перебувають у них в полоні. Керівник Служби безпеки України впевнений, що ця дія подтверджує цінність Рубана для бойовиків.

"А Надю забули?", "Хто б сумнівався. А Гадю не включили?", "Головне, щоб наші повернулися. Рано чи пізно всім бойовикам все-одно кінець прийде", "А потім випадково не стане Рубана, цінного кадра",- коментують включення Рубана в список обміну полоненими бойовиків українці.

Нагадаємо, Рубана та Савченко підозрюють в сприянні терористам "ДНР", на замовлення яких нардепка і керівник Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" готували в Україні державний переворот і ряд терактів. На сьогоднішній день вони обидва знаходяться під слідством у СІЗО.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що головний військовий прокурор України розповів, як Савченко приходила з гранатами в сумці до Верховної Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?