"Де живіт?": шанувальники підозрюють, що Лобода таємно народила дитину
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Де живіт?": шанувальники підозрюють, що Лобода таємно народила дитину

"Де живіт?": шанувальники підозрюють, що Лобода таємно народила дитину
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка, яка переїхала жити до Росії, Світлана Лобода заінтригувала шанувальників новими фото. На знімках співачка постала без вагітного живота, що навело на роздуми про те, що Лобода таємно народила дитину і приховує цю подію.

Нові загадкові фото Лобода опублікувала на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

на одному з фото Лобода прикриває рукою живіт, якого майже не видно. Вона інтригуюче підписує кадр "Головне - вибрати ракурс".

Але шанувальники Світлани не повірили в те, що саме фотомайстерність стала причиною відсутності вагітного живота у Лободи на фото. Вони впевнені, що співачка народила кілька днів тому, але тримає цю радісну новину в найсуворішій таємниці.

"Де животик? Світлана, ви вже народили?", "Животик непомітний. Але ви як завжди сногшібательнааа", "Напевно дівчинка народилася 9 травня! Вікторія!", "Пузіка немає, народила? Вітати можна?", Вона вже народила, на фото немає живота, а поки просто приховують", - коментують уважні фанати фото Лободи без живота.

Сама співачка поки тільки розпалює інтригу. Вона не реагує на підозри шанувальників, але продовжує публікувати дивні фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що друга дитина Лободи повинна народитися в травні 2018 року. Світлана виїхала в Лос-Анджелес, де мала намір народити малюка в елітній клініці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?